U bent hier :

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten

Van Hallstraat 5 hs AMSTERDAM, Staatsliedenbuurt

Vraagprijs € 390.000 k.k.

Overzicht:
Een ruim appartement op de begane grond - met tuin en terras, vlakbij het Westerpark en de oude watertoren en Café Amsterdam. Dit goed onderhouden 3-kamerappartement van 85 m2 is geheel gerenoveerd en…

Toon volledige omschrijving »

Kenmerken:
Soort woning  :  Benedenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 30 p/m
Bouwjaar  :  -1906
Wijk  :  Staatsliedenbuurt
Ligging  :  Aan drukke weg
Energielabel  :  Klasse G
Woonoppervlakte  :  85 m²
Inpandige ruimte  :  1 m²
Externe bergruimte  :  6 m²
Inhoud  :  250 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Tuin  :  Verwaarloosd, zuidoost, 5 x 8 m
Parkeergelegenheid  :  parkeervergunningen
Overige ruimte  :  tochtportaal, hal

Toon volledige kenmerken »

Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Omschrijving:
Een ruim appartement op de begane grond - met tuin en terras, vlakbij het Westerpark en de oude watertoren en Café Amsterdam. Dit goed onderhouden 3-kamerappartement van 85 m2 is geheel gerenoveerd en gesplitst in appartementsrechten in 2000. Het is verdeeld over twee pandbreedtes, namelijk van de nummers 3 en 5.
De achtertuin ligt op het oosten en heeft een royale berging. Gezellige restaurants, cafés en (buurt)winkels liggen op loopafstand, evenals de ingang van het Westerpark. De woning is zeer goed te bereiken zowel via het openbaar vervoer als met eigen vervoer. De woning ligt op eigen grond.

-- *ENGLISH TEXT BELOW!* --

Indeling:
De entree van de woning is op de begane grond en via het tochtportaal met garderobemogelijkheid komt u in de ruime doorzon woonkamer met ook nog een uitbouw in de tuin die voor diverse doeleinden kan dienen zoals een werkplek. De open keuken met alle inbouwapparatuur is modern en herbergt ook de keurig weggewerkte combiketel achter een keukenkastdeurtje. Via de uitbouw is de achtertuin te betreden.
In het midden van de woonkamer is de toegang tot de hal van waaruit de twee slaapkamers en de badkamer te bereiken zijn. ook is hier een trapkast met de nodige bergruimte.

Aan de achterzijde van de woning is een royale slaapkamer toegang tot het terras en de achtertuin. Aan de voorzijde is de tweede, eveneens ruim bemeten slaapkamer gelegen. Hiertussen is de badkamer gelegen, die voorzien is van een toilet, wastafel met meubel, een ligbad en de wasmachineaansluiting.

De tuin is ideaal voor mensen met groene vingers en heeft bovendien een ruim terras waar men van de zon kan genieten: 40 m2 totaal, inclusief terras! Vervolgens is er ook een tuinhuis/berging met elektra en grote ramen van ongeveer 5,5 m2, dat verscholen ligt in het groen.


Bijzonderheden:
Beschrijving en maten zijn indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.
Bouwjaar: omstreeks 1905; vernieuwbouw vond plaats in 2000 (o.a. een betonnen vloer)
- Het gebouw is in 2000 gesplitst in appartementsrechten
- Het appartement meet ongeveer 85 m2
- Verwarming en warm water via C.V.- ketel (Vaillant HR, circa 2000)
- Elektra: moderne installatie met 6 groepen en aardlekschakelaar (elektrische installatie en de C.V.-installatie vernieuwd)
- De woning is voorzien van dubbele beglazing
- Fijne, rustige achtertuin op het oosten
- Berging in achtertuin
- Fraaie houten vloer op betonnen benedenvloer
- Gelegen op eigen grond
- Funderingscode II (volgend opgave BWT) uit 2000.
- Appartementsrecht omvat twee/vijftiende aandeel (2/15e) in de gemeenschap.
- Tuinafscheiding is anders dan kadastraal beschreven: een extra stukje perceel is ooit in gebruik gegeven bij een huurder in een aangrenzend pand.
- Energielabel (EPA): Voorlopig label G.

Voor een bezichtiging neem contact op met Anneke Wevers.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren je een deskundige (VBO-)makelaar in te schakelen die je begeleidt bij het aankoopproces. Indien je specifieke wensen hebt omtrent de woning, adviseren wij je deze tijdig kenbaar te maken aan jouw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien je geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht je jezelf volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de VBO-voorwaarden.


-- *ENGLISH SUMMARY* --

Asking Price € 390.000 buyer's costs
Year of construction: 1905
Number of rooms: 3
Number of bedrooms: 2
Living area: 85 m2
Outside space: 40 m2

Modern downstairs apartment with garden and terrace near Westerpark and many restaurants, shops and the city center and Central Station within cycling distance. Good public transport possibilities and easy access to the ring way.

The 85 m2 ground-floor flat offers a spacious living with an open plan kitchen, two good size bedrooms of which the master bedroom has a door opening to
the sunny terrace and private garden of 40 m2 with a shed, a large bathroom with a bathtub/shower, washbasin, toilet and washing machine.
Renovated in 2000, fully fitted modern style kitchen, wooden floors throughout. Well insulated windows and floors. No ground lease!
Kenmerken:
Soort woning  :  Benedenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 30 p/m
Bouwjaar  :  -1906
Wijk  :  Staatsliedenbuurt
Ligging  :  Aan drukke weg
Energielabel  :  Klasse G
Woonoppervlakte  :  85 m²
Inpandige ruimte  :  1 m²
Externe bergruimte  :  6 m²
Inhoud  :  250 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Tuin  :  Verwaarloosd, zuidoost, 5 x 8 m
Parkeergelegenheid  :  parkeervergunningen
Overige ruimte  :  tochtportaal, hal
Alle foto's:
 • ALGEMEEN
 • JKF-2940
 • JKF-2942
 • JKF-2945
 • JKF-2936
 • JKF-2924
 • JKF-2929
 • JKF-2931
 • JKF_2923
 • JKF-2922
 • tn_Badkamer
 • tn_Keukenblok
 • tn_Open keuken
 • tn_Woonkeuken
 • tn_Zicht op woning achter
 • tn_Zicht woonkamer vanaf keuken
 • tn_Voorzijde
 • Uitzicht
 • wever-Van_Ha5_hs_
Straal
Locatie:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Anneke Wevers
Tel: +31629565065
Email: anneke@cocqmakelaars.nl

Ceintuurbaan 65 HS, 1072 EV Amsterdam
Telefoon: 020-7077978
Fax: 084-7420240
E-mail: info@cocqmakelaars.nl
Internet: www.cocqmakelaars.nl/