U bent hier :

Hypotheek nodig?

Cocq Makelaars werkt nauw samen met de financieel adviseurs Han en Derek Hengeveld.
Wanneer je ons inschakelt als aankoopmakelaar schuiven zij vaak aan en voorzien ze je van vrijblijvend hypotheek advies.

Han Hengeveld is oprichter van HypotheekProf. Han was in 1986 één van de eerste franchisenemers van inmiddels de grootste onafhankelijke tussenpersonen organisatie: De Hypotheker. Deze formule bleek een groot succes waarbij zeer veel klanten van goed hypotheekadvies zijn voorzien. Vervolgens heeft hij nog een vestiging gehad van franchiseketen Huis & Hypotheek en is hij uiteindelijk onder eigen naam HypotheekProf verder gegaan. Door bijna 30 jaar fulltime met hypotheken te werken is Hengeveld een man met zeer veel ervaring en kennis.

Derek Hengeveld is ooit bij zijn vader begonnen in 1999. Daarnaast heeft hij veel ervaring opgedaan bij verzekeraar DBV in Zeist. Door zijn commerciële drang is hij in 2001/02 komen te werken bij hypotheekinkooporganisatie Quarré in Houten. Daar is hij de buitendienst begonnen en bezocht hij met succes bijna alle hypotheek tussenperson in Nederland. Kort na de overname door AFAB in 2008 is Derek gaan werken bij tussenpersoon Van Maurik hypotheken in Rotterdam. Ondernemen zat er altijd al in, daarom hebben Han en Derek in december 2012 besloten samen te gaan werken onder de vlag van HypotheekProf.

Met HypotheekProf heeft Cocq Makelaars meer dan 45 jaar aan ervaring in huis. Hypotheekprof is volledig onafhankelijk, goed geprijsd, zeer flexibel, goed bereikbaar en geeft advies op maat voor iedereen.

Meer informatie?

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.