U bent hier :

Wie zijn wij?

Cocq Makelaars bestaat al meer dan 10 jaar uit Sjoerd Kok en Mitchell Westerduin. Ons team is sinds januari 2014 compleet geworden na de intreding van Anneke Wevers. De toevoeging van Anneke haar kunde en ervaring, hebben ons kantoor to the next level gebracht. Het kantoor op de Ceintuurbaan voelt volgens velen aan als ‘thuis’. Door kunst aan de muur, een lange houten tafel en natuurlijk Sjoerd, Anneke en Mitch zelf heerst er op de Ceintuurbaan een prettige sfeer. Meer dan een makelaarskantoor alleen, met het concept .HOUSE zijn wij leading op het gebied van Het Nieuwe Werken.

Met hard werken, de fiets nemen in plaats van de scooter, en een persoonlijke aanpak onderscheiden wij ons van het stereotype Amsterdamse makelaar. We willen het geborgen en betrouwbare gevoel van thuis meegeven aan onze klanten. Dat betekent niet weg dat wij onze zakelijkheid zijn verloren, integendeel: Onderhandelen doen we als de beste, we halen altijd de beste deal voor jou uit iedere situatie.

Als dé aankoopmakelaar van Amsterdam, staan innovatie, betrokkenheid en transparantie bij ons hoog in het vaandel. Zo lopen wij voorop op het gebied van social media in makelaarsland en zijn we via alle onderstaande kanalen te volgen.

  • Facebook Cocq Makelaars
  • Twitter Cocq Makelaars
  • LinkedIN Cocq Makelaars
  • YouTube Cocq Makelaars
  • Pinterest Cocq Makelaars

Wie is de beste makelaar van Amsterdam? Moeten we dat nu nog vragen? Mocht je ons nog steeds niet geloven, kijk dan even naar de mening van anderen via wieisdebestemakelaar

Meer informatie?

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

afbeelding

Mitchell

afbeelding

Anneke

afbeelding

Sjoerd

afbeelding

Derek

afbeelding

Han